Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Tři dny před koncem naší novoroční soutěže jsme se rozhodli vám představit jednotlivé ceny podrobněji. A pokud si myslíte, že právě vám by krásná taška Darabags nebo úžasně barevné ponožky Happy Socks slušely, nebo že využijete bio kosmetiku, mezi kterou patří avokádový balzám na rty či masážní blok French Vanilla, tak byste měli začít soutěžit. Nikdy totiž není pozdě se zúčastnit! Výherce se může těšit také na 12 000 Zlatých hvězd, které se na trendbooku používají.
Výhru si odnáší ten, kdo přes svůj odkaz pozve na trendbook nejvíce kamarádů, ale také i druhé místo a náhodně vylosovaný účastník! Více o soutěži a pravidlech se dočtete v našem článku
Děkujeme všem partnerům, kteří poskytli ceny do soutěže, a jelikož jich není málo, postupně si je nyní představíme.
 
 
Ceny, které poskytl eshop BIOOO.cz

Sprchový gel Vanilla
Povzbuzující s vůní posilující sebedůvěru, obohacený bio jojobovým olejem a aloe, se zemitým parfémem vanilky. 
Tip: Přidáním třpytivého minerálního pudru do gelu vytvoříte večírkový třpytivý mycí gel. 

Masážní blok French Vanilla / Cocoa

0% vody, 98% účinných aktivních látek
Skvělá masážní kostka pro zvláčňující a zjemňující masáž. Může také nahradit váš balzám na rty nebo tělový olej. Přírodní tělová másla jsou zdraví prospěšná a znamenitá pro jemnou, uvolňující a/nebo romantickou masáž s vůní vanilky.
Vhodné pro každého, kdo o někoho pečuje nebo je rád opečováván.

Avokádový balzám na rty

0% vody, 100% účinných aktivních látek
Vytvořeno pro zvlhčující ochranu a pomoc při léčbě popraskaných a poškozených rtů. Vhodné k hluboké výživě a zklidnění suchých rtů.
Tip: Chcete-li si vytvořit tónující balzám na rty, můžete tento balzám smíchat s minerálními nebo práškovými očními stíny. 

Mýdlo na tělo i pleť s olivovým a jojobovým olejem Ramon Dead Sea
0% vody, 100% účinných aktivních látek
Výživné, ručně vyráběné mýdlo lisováním za studena. Obsahuje soli z Mrtvého moře, bohaté na minerály. Blahodárné účinky minerálů a solí Mrtvého moře jsou pro vaši pokožku mimo jiné desinfekční, regenerační, zacelující. Jsou doporučovány na pomoc ke zklidnění a zmírnění problémů s pletí a pupínky. Pro vyšší účinnost je vhodné nechat mýdlo na pokožce před opláchnutím několik málo minut působit.

Bílý čaj Orange Spice

Čaje Numi tea obsahují pouze ty nejkvalitnější bylinky, sušené ovoce a koření, a tak není potřeba přidávat umělá aromata, oleje a vůně. Tento kvalitní přírodní čaj mluví sám za sebe.

Krémová kulička do koupele

Koupelová kulička s třešní obohacená o vysoce kvalitní kakaové máslo, bambucké máslo a mandlový olej. Hluboce regeneruje a vyživuje pokožku. Koupel učiní velmi příjemným zážitkem díky obsaženým esenciálním olejům. Pokožka bude po koupeli jemná, hebká a voňavá. Bez SLS.


Ceny, které poskytl eshop Urbanlux.cz

Happy Socks

jsou ponožky, které nepatří dospod. Vznikly jako konkurence nudným a unylým ponožkám a prorazily si cestu na svět divokými barevnými kombinacemi a stylovými vzory. Happy Socks se vyrábějí z česané bavlny, špičky se šijí ručně, takže nedochází k vyboulení a perfektně sedí. Letos slaví značka pět let existence.



Ceny, které poskytl obchod Dara Bags

Módní taška Dariana
 
je vyrobena z kvalitních čalounických koženek. V základní výbavě tašky je odnímatelný koženkový popruh, doplněný o luxusní karabiny a posuvník ve stříbrné barvě. Vybavena je spoustou funkčních kapes uzavíratelných na zip. Už žádné přehrabování! 
Je vypodšívkovaná luxusní lesklou látkou a uvnitř ukrývá integrovanou karabinu na klíče.
 
 
My za Trendbook vítěze rádi odměníme Zlatými hvězdami na celý rok zdarma v hodnotě 12 000 Zlatých hvězd!
 
Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

25.12.2013 - 23:15 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat