Přihlásit se

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Trendbook se pro letošní již XIII. ročník designérské soutěže Doteky módy stal mediálním partnerem. Proto se můžete již brzy těšit na reportáž z finálového galavečera, který proběhne 26.4.2013!

V pátek 12.4.2013 se uskutečnilo předkolo XIII. ročníku soutěže v modelové tvorbě oděvů a oděvních doplňků Doteky módy. Do soutěže bylo přihlášeno 53 kolekcí studentů různých středních škol i vyšších odborných škol. Z České republiky přijely soutěžit týmy z Uherského Hradiště, Strážnice, Olomouce, Brna, Jihlavy, Prahy, Liberce a Frýdku-Místku. Ze Slovenska pak studenti z Bratislavy, Košic a Žiliny. Nesmíme zapomenout i na mladé designérky ze SŠDaM, které se soutěže také zúčastnily.

V 9 hodin ráno začaly týmy studentek z jednotlivých škol předvádět komisi své designové nápady. Již od začátku bylo jasné, že konkurence je letos vysoká, a že vybrat odpovědně finálové kolekce bude velmi těžké. Po ukončení přehlídek porota v čele s ředitelkou pořádající SŠDaM PhDr. Ivanou Vaňkovou vybrala 15 nejlepších soutěžních kolekcí, které postoupily do finále, kde je čeká opravdu nelítostný souboj.
Finálový galavečer soutěže Doteky módy se uskuteční v pátek 26. dubna v 19:00 hod v Městském divadle v Prostějově.

Proto nezapomeňte příští víkend (26.4. - 27.4.2013) sledovat trendbook a náš instagram, facebook nebo twitter. Budeme vám dávat report přímo online!

Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

25.04.2013 - 14:17 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat