Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Každý Dyzajn market se na módních přehlídkách prezentují designéři a značky, kteří se Dyzajn marketu účastní. Tentokrát jsme kurátorsky vybrali dvě nejprogresivnější mladé módní návrhářky a rozhodli jsme se je blíže představit českému publiku. Chceme, aby mladí čeští návrháři dostali možnost odprezentovat  své kolekce široké veřejnosti a pomoci jim tak v rozvoji jejich značek a podpořit tak lokální módní tvorbu, jejichž kvalita rok od roku stoupá,” vysvětluje Tomáš Myler, organizátor módních přehlídek Dyzajn marketu.

 

Tereza Otáhalíková, studentka zlínské UTB, představí svou poslední kolekci s názvem Naša Raša doplněnou originálními čelenkami z plexiskla. “Plexisklo je pro mě osobně velice krásný a příjemný materiál, který mi stále odkrývá různé způsoby, jak se dá zpracovávat a formovat, a to nejen jako aplikace na oděv, ale také jako šperk”, doplňuje Tereza Otáhalíková.

 

Tereza Havránková tvořící pod značkou SHIU představí průřez svými kolekcemi. “ Na Dyzajn market se už moc těším, jelikož ráda spolupracuji se stejně zaměřenými lidmi jako jsem já. Velmi kladně přijímám jejich názory na mou tvorbu a obdivuji každého, kdo se v životě nebojí dělat věci jinak. Vše co pod naší rukou vzniká je něco nového, co dokáže vyplnit prázdný prostor na světě a působí na emoce v našem okolí. To je v životě každého z nás velmi důležité.Těším se na příjemně  strávený den se spoustou nových zážitků a kreativních lidí. Pro prezentaci na tak prestižní akci mezi budovami Národního divadla jsem se rozhodla připravit průřez mou tvorbou. “, říká Tereza Havránková.

 

Dyzajn market Zima se uskuteční  již tradičně na piazzetě Národního Divadla 12.-13. a 20. 12 2015 od 10:00 do 19:00. Akce je zdarma, bezbariérová a dog-friendly.

11.12.2015 - 10:27 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat