Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Rekordně potřetí během jednoho roku se chystá podzimní verze módní akce Bazar Bar. Již devátý fashion event, který se bude konat v prostorách Era svět a to 24.10 od 13hVíce informací najdete na facebookovém eventu. Trednbook se stal jako již po několikáte mediálním partnerem celé akce a proto Vám přinášíme malou ochutnávku toho, na co se můžete těšit.
 
Proč dorazit, přestože na jaře i v létě už jste byli? Bazar Bar (BB) je totiž pokaždé jiný, měl by vždy něčím překvapit. 
Mezi prodejci naleznete i několik autorů s krásnými ručně vyráběnými šperky, dekoracemi do vlasů, hedvábnými šálami, malovanými taškami a tričky. Na podzim jistě oceníte i stánek s ručně pletenými svetry. Prodejci se snaží návštěvníkům vyjít maximálně vstříc - k dispozici jsou i zkušební kabinky. Jako vždy lze obnovit šatník či botník za pár korun, ceny jsou mnohdy i smluvní! 
 
 
Kavárna v prostorách Era světa ve spolupráci s BB připravila speciální barevně tónované menu. Že si nedovede představit tyrkysové či růžové pokrmy? Jde to! Nejen jídlo bude ladit, drinky nezůstanou rozhodně pozadu. Fruitisimo opět nabídne jedinečné slevy na vitamínové koktejly. Kromě jiného také od jara 2015 BB hlásí, že fandí zeleným potravinám. Sloganu se dostojí i na podzim. Tentokrát však díky jedinečnému spojení BB a Matcha Tea. Proč je tak zelený? Přijďte odhalit kouzlo zeleného čaje ve všech podobách! Po ochutnávkách na místě zdarma si můžete zakoupit produkty rovnou ke konzumaci nebo s sebou na doma.
 
Z řad služeb se těšte na líčení zdarma od kosmetické poradkyně a vizážistky Veroniky Kupkové (Mary Kay). Dále máte možnost využít nízkých partnerských cen ve spolupráci s kadeřnicí Veronikou Plachou, která se pod nátlakem zájemců minulý BB nezastavila - pozitivních referencí opravdu mnoho :) Objevem podzimu je mladičká dekorativní manikérka Jája. Nehty od ní budete mít hotové za pouhých 20,-Kč. O vaši krásu se postará i tým kosmetických poradkyň Yves Rocher (YR), u nějž získáte kompletní diagnostiku pleti zcela zdarma včetně doporučení odpovídající kosmetiky. Pokud jste fanoušky značky YR, budete mít možnost získat spoustu slev na kosmetické produkty. Přivonět můžete k nové řadě toaletních vod a parfémů. 
 
 
BB stále roste! Během roku 2015 dostává jedinečnou podobu, a to především díky prostorám, kde se koná. Tři patra Era světa poskytují zázemí, které je radost využívat. Průběžné informace o akci je možné sledovat na nově vzniklém Instagramu a YouTube kanálu nebo tradičně na www.bazarbar.cz!
 
Na podzimní Bazar Bar se na Vás těší také organizátorka Olí Šlégrová. 
 
 

24.09.2015 - 14:23 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat