Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

LÉTO je tady a s ním po osmé BAZAR BAR, podruhé v Era světě, poprvé však v letním vydání! Čeká na vás jako vždy prodej oblečení, šperků, doplňků, obuvi, kosmetiky, tašek a mnohého dalšího. Mezi nákupy se můžete usadit v kavárně Era světa, kde na vás bude čekat speciální menu pro Bazar Bar! V rámci doprovodného programu se můžete nechat nalíčit od profesionálů, využít kadeřnických služeb, projet se centrem Prahy na krásných kolech nebo třeba posílit své zdraví díky vitamínovým koktejlům!


Bazar Bar je akcí, která má za cíl nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou poslední červnovou sobotu vyrazit, a za velmi nízké ceny obnovit svůj šatník o nové, nenošené či nošené kousky oblečení, doplňky, obuv, šperky a mnohé další. Snažíme se umožnit návštěvníkům několikrát do roka obnovit svůj šatník za ceny, Čím jsme ale odlišní? Chceme, aby si lidé nakoupili a zároveň se dobře bavili. Možnost nakupovat s kávou v ruce, zakousnout u toho něco dobrého, odskočit si do chill out zóny nebo si užít program, který akci doprovází. To nabízí Bazar Bar!


HLAVNÍ PARTNEŘI:
ERA SVĚT | Trendbook | ŽENY s.r.o.
Era svět je atraktivní prostor v centru Prahy, který splní Vaše očekávání kompletního technického vybavení i profesionálního přístupu! Můžete zde uspořádat akci, dát si kvalitní kávu nebo si užít doprovodný program. Naším mediálním partnerem je jeden z nejrychleji rostoucích blogerských portálů Trendbook.cz. Inzertní a blogerský portál, který funguje v Čechách a na Slovensku se zastoupením blogerů také v Anglii a Španělsku. Trendbook mimo jiné věnuje 300 Zlatých hvězd pro naše prodejkyně z Bazar Baru. ŽENY s.r.o., portál, jehož rozjezd byl rychlý. Na začátku (listopad 2012) se jich sešlo šest a 27. května 2013 s elánem rozjely portál www.zenysro.cz. Po měsíci jich bylo tisíc, po dvou dva tisíce, po třech tři tisíce...v září 2014 je jich přes 30 000 a určitě nekončí. Posedlých stále přibývá!


PARTNEŘI AKCE:
Kudrnatá holka | Víno.cz | Fruitisimo | VINTHERS | Ivana Novotná - Mary Kay

BLIŽŠÍ INFORMACE ZDE:
www.bazarbar.cz
 
 
 
 

22.06.2015 - 10:42 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat