Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Trendbook slaví a to nejen tři roky od svého spuštění, během kterých blogeři nahráli neuvěřitelných 10 000 článků, ale také velký úspěch v podobě Marketu, díky kterému můžete už rok prodávat a nakupovat oblečení! V současné době můžete vybírat z 1300 nabídek od 700 prodejců.  

Děkujeme všem partnerům, které Trendbook zaujal a oslovili nás s nabídkou spolupráce. Naše síly jsme spojili s takovými jmény, jako jsou například Urbanlux, Zoot, BazarBar, FSHNRMX, BIOOO.CZ a Urbanlegend.

Trendbook se rychle rozrostl a my brzy pochopili, že si zaslouží být nejen přehlednější, ale také mít lepší vzhled a ovládání. A je pro nás velké potěšení, že právě takový Trendbook vám můžeme nyní představit.

 

Zásadní novinky na Trendbooku jsou:

Můj Feed – Všechny blogery a prodejce které sledujete, máte nyní na jednom místě. A díky nové funkci "Upozornění" vám neunikne žádný předmět, příspěvek nebo outfit.

Zprávy – Kontaktovat blogery nebo prodejce můžete přímo prostřednictvím soukromých zpráv.

Outfity – Velkou novinkou, kterou prozatím testujeme s několika vybranými blogery, jsou outfity.  Brzy vám o této službě řekneme více.

Tagy - Články nyní můžete filtrovat pomocí tagů.

Noví Blogeři – Od spuštění Trendbooku jsme dostali spoustu žádostí od blogerů na registraci, od dnešního dne se tedy mohou přihlásit všichni módní blogeři. Ne každý ale dostane odznak VIP.

Responsive – Chcete si Trendbook prohlížet na cestách, ve škole nebo z postele přes tablet nebo telefon? Můžete! Trendbook se teď  zobrazuje přehledně i v telefonech a tabletech! 

17.11.2014 - 16:37 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat