Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Trendbook se na Vánoce rozhodl rozdávat Zlaté hvězdy a spoustu dárků! Máme pro vás ceny v hodnotě přes 5200,- Kč a jedná se o poslední soutěž v tomto roce, tak si ji určitě nenechte ujít. Máte totiž, mimo jiné, i možnost vyhrát Zlaté hvězdy na celý rok!
 
Co vše můžete v soutěži vyhrát?
- Nejzajímavější pro naše pravidelné uživatele bude výhra 12 000 Zlatých hvězd, které vám zajistí využívání všech funkcí trendbooku celý rok zdarma!
- Portál BIOOO.CZ věnoval do soutěže úžasný kosmetický balíček a další ceny v celkové hodnotě 
1500,- Kč. V balíčku najdete mimo jiné například vanilkový shower gel.
- Krásnou tašku od Darabags.cz v hodnotě 1399,- Kč.
- A k tomu všemu 3 páry ponožek Happy Socks dle vlastního výběru od Urbanlux v hodnotě 750,- Kč!
 
Jak se soutěže zúčastnit?
Pravidla jsou velmi jednoduchá. Stačí, když trendbook ukážete svým přátelům a ti se díky vašemu doporučení zaregistrují. K možné výhře ještě navíc obdržíte za každého, kdo se přes váš odkaz zaregistruje, okamžitě Zlaté hvězdy zdarma!
Stačí zkopírovat odkaz z této stránky a sdílet ho na facebooku, twitteru, vašem blogu, poslat kamarádům emailem nebo předat jakoukoliv jinou cestou. Kdokoliv se přes tento odkaz zaregistruje vám automaticky přinese 50 Zlatých hvězd na váš profil a posune vás blíže k prvnímu místu a tedy i k výhře. Na této stránce mimo váš unikátní odkaz naleznete také průběžné pořadí soutěže.
 
Co můžete vyhrát?
První místo a tedy všechny hlavní ceny vyhraje ten, přes jehož odkaz se zaregistruje nejvíce kamarádů (pokud by došlo k shodě v počtu pozvaných, rozhodne o vítězi náš giveaway generátor). Tradičně jsme připravili odměnu i pro druhé místo, a to 1500 Zlatých hvězd + 3 kuličky do koupele v libovolném výběru + 2 balení čaje, taktéž libovolného výběru. 
Jako novinku máme odměnu v podobě 1500 Zlatých hvězd + 2 kuličky do koupele v libovolném výběru + 1 balení čaje také v libovolném výběru pro pro náhodně vylosovaného účastníka soutěže. Máte tedy možnost vyhrát, i když se nepohybujete na předních příčkách, ale soutěže se dle pravidel zúčastníte.
 
Něco o našich sponzorech!
BIOOO.CZ Vám nabízí možnost pohodlně nakoupit vše z oblasti kosmetiky, drogerie a potravinových doplňků s přírodním složením. Všechny produkty v našem sortimentu pečlivě vybíráme tak, aby vyhovovaly i nejpřísnějším požadavkům, a tak Vám můžeme nabídnout to nejlepší, co je na trhu. Disponujeme největším výběrem přírodní kosmetiky v ČR. Dbáme na transparentnost a kvalitu.
 
Darabags.com je mladá perspektivní značka zabývající se ruční výrobou kabelek a módních doplňků, která se na trhu úspěšně prosazuje již čtvrtým rokem. Pro své zákaznice chceme skutečně jento nejlepší, protože si zakládáme na tom, aby všechny kabelky nesoucí logo Dara bags byly opravdu perfektní. Každý nový střih koncipuje sama zakladatelka Darina Hubáčková. 

V roce 2008 odstřelila švédská značka Happy Socks lavinu barevných ponožek,
které od té doby zaplavily celý svět a z černých ponožek udělaly módní faux-pas.
Letos slaví značka pět let existence.

 
 
Přiveďte si své kamarády a známé na trendbook a k tomu ještě něco vyhrajte!
 
Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

 

25.12.2013 - 21:46 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat