Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Švédská značka extravagantních ponožek Happy Socks završila své 5ti leté úsilí spoluprací se známým americkým fotografem Davidem LaChapellem, který začínal během 80. let jako fotograf slavných osobností v časopisu Andyho Warhola Interview a v průběhu 90. let 20. století se vyšplhal na post nejvýznamnějšího světového fotografa.
 
LaChapellova estetika se spojila s estetikou Happy Socks a vznikla série fotek, které budou exkluzivně ke shlédnutí v prostoru pop-up obchodu od 4. prosince do 15. prosince v galerii PAD v Martinské ulici č. 4 na Praze 1. Celá galerie se promění v ponožkové království, kde mimo jiné budete mít možnost shlédnout celou spolupráci společně s filmem Happy Accidents, který vznikl v průběhu foto shootingu. Na místě bude možnost nakoupit vánoční dárky a celá kolekce bude v nabídce s mimořádnou slevou 25%. Bude zde k dostání horká novinka, Happy Socks Pocket Collection: hrnky, zápisníky, tužky a další doplňky s ikonickými vzory Happy Socks. 
 
Při této příležitosti si pro vás Trendbook ve spolupráci s Urbanlux.cz připravil soutěž o ponožky Happy Socks! A jak se zapojit do soutěže?
1) Nechte se i vy inspirovat exkluzivními fotografiemi od Davida LaChapella, nafoťte se v extravagantním barevném stylu. Nebo se vyfoťe v outfitu, který se podle vás nejvíce hodí k ponožkám Happy Socks které by jste rádi vyhráli.
2) Fotku s outfitem přidejte na svůj blog a v popisu článku zmiňte, že soutěžíte s Trendbook.cz a Urbanlux.cz o ponožky Happy Socks.
3) Článek přidejte na trendbook s názvem "Soutěž s Urbanluxem".
 
Vyhlašovat budeme dvě místa a dohromady soutěžíme o 8 párů ponožek Happy Socks.
- První místo, tedy nejzajímavější fotku, vybírá tým Trendbook výherce získá 5 párů ponožek Happy Socks z eshopu Urbanlux.cz dle vlastního výběru! 
- Druhé místo vybere Urbanlux a bude si moct vybrat 3 páry Happy Socks! 
 
Soutěž probíhá do 6.12.2013.
Vyhlášení proběhne 8.12.2013 na trendbooku a na našem facebooku.
Těšíme se na vaše fotky!

Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

06.12.2013 - 13:04 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat