Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Pátečním večerem končí odměna za registraci a to 600 Zlatých hvězd. Pokud vaše kamarádka, nebo kamarád ještě nemá trendbook, tak v pátek má poslední možnost získat 600 Zlatých hvězd.

Na sobotní Bazar Bar si trendbook mimo jiné připravil malé překvapení pro blogery i prodejce, kteří se neplánují zúčastnit. Víc se dozvíte v sobotním článku a na našem facebooku kam přidáváme veškeré aktuální informace a novinky. Tak nám nezapomeňte dát like. Buťe v sobotu připravení se online zúčastnit Bazaru skrze trendbook!

-

Trendbook si pro vás ve spolupráci s akcí Bazar Bar připravil překvapení. Mimo jiné totiž na akci můžete vyhrát tři vouchery na 4500 Zlatých hvězd zdarma!

Bazar Bar bude zase pořádná smlouvárna a nebudete vědět, kam dřív skočit.
Čeká na vás halda oblečení, šperků, doplňků, obuvi, knih, tašek a mnohého dalšího. BB bude zakončen tombolou plnou originálních cen. Každý návštěvník dostane mimo jiné také TrendCode na Zlaté hvězdy zdarma. Budete si moci odnést i trička od Honim si triko, kosmetické balíčky od Bety.cz, plátěné tašky zn. Candy For Richmen od Dizzy Doe, nebo slevu na organizaci šatníku od Tvástylistka.cz.
O vaše prázdné žaludky se postará Jemný Bistro a jejich dobroty. Hudební podkres si bere na starost Weef a její Karaoke diskotéka.

Přijďte se podívat na akci, koná se tuto sobotu 23.11. od 14:00h v Jam Café na Národní třídě. (mapa) Lístky do tomboly získáte nakupováním u jakéhokoli prodejce na Bazar Bar.
1 nákup = 1 lístek do tomboly

Vstup jedině ZDARMA!
(Účast na akci můžete potvrdit na facebooku)

Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

20.11.2013 - 18:38 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat