Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Jak si určitě pravidelní čtenáři blog.trendbooku všimli, přibyla velmi důležitá funkce. Můžete přidávat vlastní články přímo na blog.trendbook, kdo o této možnosti ještě neví, stačí si přečíst náš článek.
Některé blogerky pravidelně přidávají svoje nové články, které si můžete přečíst v záložce
"Nahrané články".

Nečekali jsme, že se tak rychle naučíte využívat tuto možnost, máme z toho radost a rozhodli jsme se vás odměnit alespoň menším Trendbook Giveaway. Opět budeme rozdávat limitované textury, které si můžete kdykoliv nastavit ve vašem profilu. Naposled jsme o textury hráli na Valentýna. Textury budeme rozdávat opět tři a Giveaway bude probíhat od 3.3.2013 do 16.3.2013.

Tentokrát máte tři různé možnosti, jak limitovanou texturu vyhrát.
1) První texturu vyhraje TrendBlogerka, která od 3.3.2013 do 16.3.2013 nahraje největší počet vlastních článků. Nezapomeňte, že můžete nahrávat dva denně. (Pokud některé TrendBlogerky nahrají stejný počet článků, tak o vítězi mezi nimi rozhodneme pomoci našeho Giveaway generatoru).
2) Druhou texturu vyhraje TrendBlogerka, jejíž článek, který sama nahrála na blog.trendbook obdrží nejvíce hlasů. (Pokud se na prvním místě umístí více blogerek, rozhodne opět náš Giveaway generator).
3) Třetí texturu vyhraje náhodně vylosovaná TrendBlogerka ze všech těch, které od 3.3.2013 do 16.3.2013 nahrály vlastní článek. (Pokud již tato blogerka vyhraje jednu z předchozích kategorií, je vyřazena z losování o tuto texturu a losovat se bude mezi zbývajícími TrendBlogerkami).

Každá výherkyně obdrží jednu z limitovaných textur. Přibude jí v seznamu textur na profilu a bude si ji moct kdykoliv změnit.
Giveaway probíhá od 3.3.2013 do 16.3.2013 (Sobota). Vítěze Trendbook Giveaway vyhlásíme
v neděli 17.3.2013 spolu s "TOP Of The Week" na blog.trendbook.cz a na trendbook facebooku.

Tak už na nic nečekejte a začněte přidávat vlastní články (přidávat můžete na úvodní straně nebo přímo z vašeho profilu). Doufáme, že vás bude Trendbook Giveaway bavit a těšíme se na vaše články. Vice o pravidlech soutěže zde.

Váš tým Trendbook

03.03.2013 - 15:01 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat