Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Před rokem jsme na stole měli pouze několik návrhů loga pro trendbook, vymýšleli první koncepty a spustili náš tehdy ještě malý projekt s názvem blog.trendbook.cz. Měl za úkol pomoci začínajícím fashion blogerkám a odstartovat jejich blogy. Oslovili jsme hrstku blogerek, které myšlence trendbooku věřily od začátku. Teď, po roce fungování, je na trendbooku přihlášeno už více než 200 vybraných blogerů nejen z Čech a Slovenska. Na trendbook za tu dobu přidali neuvěřitelných 4000 článků, což je zhruba 100 článků týdně. Zamilovali si náš instagram hashtag, protože už zdobí přes 2500 fotek a fanoušci blogerek rozdali přes neuvěřitelných 210 000 srdíček pod jejich články!

Trendbook tým spolupracuje jen s profesionály, které se nechali naší myšlenkou inspirovat. Photoshoot pro nás nafotil Jan Grombiřík, který je oceňován odbornou veřejností nejen v Čechách. Logo trendbook a nově ikonu pro nás navrhla designerka Magdalena Nozarová. Tým trendbook tvoří nejlepší programátoři, kteří se starají o bezpečné ukládání informací a vylepšují celé fungování trendbooku. Nemluvě o našich blogerkách, které jsou opravdu ty z nejlepších, na které máte tu možnost nejen na České a Slovenské internetové scéně narazit.

Ani by nás nenapadlo, jak rychle se vše dá do pohybu a trendbook se stane nedílnou součástí vašeho blogování. Dlouho jsme ale neváhali a rozhodli se pro vás trendbook posunout o pořádný krok dál. Proto vám dnes chceme představit největší změnu, která se na trendbooku za jeho fungování stala, a tou je spuštění MARKETU a nového BLOGU. Od této chvíle totiž najdete na adrese trendbook.cz MARKET, kde můžete prodat nošené oblečení, které už vám radost nedělá, ale jiným určitě bude.

Podařilo se nám velice jednoduchým způsobem propojit blogy a market. Trendbook jsme rozdělili na dvě části, na MARKET trendbook.cz a BLOG blog.trendbook.cz . Registrace na MARKET trendbook.cz je otevřena pro všechny a prodávat na MARKETU mohou i NEblogeři! Přihlášení svého blogu na BLOG.trendbook je stále uzavřeno pouze vybraným blogerkám a je potřeba vyplnit formulář.

Všechny nové blogerky mají na trendbooku dva profily - MARKET a BLOG. Ty mají ale společný účet, spolčené followery, stejnou profilovou fotku s texturou a společně také využívají Zlaté hvězdy. Pokud jste na BLOGU byly zaregistrováni dříve, MARKET profil si musíte teprve odemknout a to na MARKETU přes odkaz Chci prodávat na trendbooku.

Postupně vám na Trendbooku představíme řadu novinek, které pomohou vám a vašim fanouškům sledovat váš blog a všechny vaše články spolu s inzeráty, které teď na MARKET můžete vkládat. Všechny novinky si postupně představíme v našich článcích, tak bedlivě sledujte náš nový facebook.


Trendbook budeme stále zdokonalovat a doufáme, že nám v tom pomůžete. Pokud narazíte při používání na jakýkoliv problém nebo chybu, neváhejte nám napsat na team@trendbook.cz

21.09.2013 - 21:39 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat