Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Jelikož nám píšete nejrůznější dotazy, nápady a připomínky k trendbooku a my si toho velmi vážíme, připravili jsme pro vás úplně novou sekci. Nejčastější dotaz byl, jak byste mohli ovlivnit, abychom na blog.trendbook přidali některý z vašich článků, které máte na vašem blogu.

Náš tým má při vybírání článků z vašich blogů systém, kterým se snažíme zajistit, aby se na blog.trendbooku objevovaly opravdu ty nejlepší odkazy na vaše články. Zároveň bychom chtěli, abyste se dozvěděli i o méně známých nebo začínajících blogerkách, což je mimo jiné jeden z hlavních cílů blog.trendbooku. Někdy je to opravdu těžké, a proto se omlouváme, že nemůžeme vyhovět všem.

Rozhodli jsme se to vyřešit tou nejjednodušší cestou.
Představujeme vám novou sekci "Nahrané články". Nově totiž můžete nahrát na blog.trendbook.cz jakýkoliv článek z vašeho blogu, o kterém si myslíte, že by se tu měl objevit a že patří mezi ty nejlepší. Přidat ho můžete z vašeho profilu nebo z úvodní strany blog.trendooku.

Velice jednoduše nahrajete nejprve fotku k vašemu článku, potom nadpis, krátký text a URL, které odkazuje na detail článku z vašeho blogu (Stejně jak je tomu u všech současných článků na blog.trendbooku.)

Všechny vámi nahrané články se objevuji v záložce pojmenované "Nahrané články" na úvodní stránce (společně s články od ostatních TrendBlogerek, které se také rozhodly přidat své články). U vás na profilu v záložce se objeví pouze jen vámi nahrané články.

Tato funkce nenahrazuje stávající postup! My budeme nadále vybírat články z vašich blogů a umísťovat je na úvodní stranu blog.trendbooku tak, jako tomu bylo dosud. Díky této funkci, máte především možnost upozornit na některé články, které sami považujete za důležité a chtěli byste je ukázat. Táké si touto cestou jednoduše přidáte vlastní články na váš trendbook profil.

A teď to opravdu důležité. Jak dostat článek, který jste sami nahráli, přímo na úvodní stranu, do sekce "Vybrané články"? Velmi jednoduše. 
1) My budeme vámi nahrané články pravidelně prohlížet a jakmile nás některý zaujme, tak jej sami posuneme na úvodní stranu.
2) Necháme tedy v tomto případě rozhodnutí na našich čtenářích a pokud počet hlasů u vámi nahraného článku přesáhne počet 35 srdíček, sám se přesune na úvodní stranu.
V současné době je možní nahrát dva vlastní články denně.

TrendBlogerek na blog.trendbooku je už více než 70 a nemůžeme vybírat tolik článků, kolik bychom rádi. Díky tomuto řešení doufáme, že články, které bychom jinak nevybrali, se díky vám samy dostanou na úvodní stranu. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, nápady, nebo připomínky tak napište rovnou do komentářů pod tento článek, nebo napište nám přes kontaktní formulář.

 

Váš tým Trendbook

28.02.2013 - 18:25 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat