Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Slíbili jsme vám na Trendbooku pro milovníky Instagramu něco speciálního. Všimli jsme si totiž, že někteří z vás, s oblibou používají Instagram a proto jsme pro vás připravili samostatnou sekci věnovanou pouze Instagramu. Ode dneška nemusí vaše slušivé fotky končit jen na vašem soukromém Instagram profilu, ale velice jednoduše je můžete přidat rovnou na Trendbook, kde se s nimi můžeme pochlubit všem, kteří nás denně navštěvují.
Mimo to, že vaše fotky uvidí víc lidí, tak je to navíc velmi jednoduché. Stačí pod vaší fotku na Instagramu napsat hashtag #trendbookcz a fotka se do 30-ti minut objeví u nás v galerii. Kdyby, jste se přeci jen potřebovali podívat, jak fotku přidat na trendbook, tak tady je podrobnější návod.

Celou galerii si můžete, prohlédnou zde.

Tak hurá do toho. Kdyby jste měli nějaké komentáře nebo nám chtěli něco napsat, můžete přímo sem do komentářů pod článkem nebo na náš email team(at)trendbook.cz.

Chtěli bychom poděkovat naší nejaktivnější Instagram uživatelce. Tou je skvělá blogerka Bára z Voguehaus.com, která hashtag #trendbookcz už nějakou dobu úspěšně používá.

17.11.2012 - 17:00 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat