Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Ačkoliv Den svatého Valentýna, neboli „svátek zamilovaných“ zná asi každý, je jeho vznik opředen mnohými legendami. Jedna z nich říká, že Valentýn byl kněz, který i přes císařův zákaz manželství, oddával milence i nadále a za to byl následně popraven. Před svou smrtí poslal dceři vzkaz, který byl zakončen slovy „Od Tvého Valentýna“. A tedy právě na jeho počest si lidé posílají „Valentýnky“ dodnes.

My bychom ho rádi oslavili s vámi alespoň menší soutěží. Ode dneška máte možnost na trendbooku hlasovat a vyjádřit se, na téma móda, životní styl a všeho co se trendbooku týká. A pravě o hlasování bude náš první Giveaway. Hlasovat můžou pouze zaregistrované blogerky a to v sekci "Ptáme se", která bude vždy pojmenována podle aktuální otázky a najdete ji v levém sloupci.

V našem prvním Valentýnském Giveaway máte možnost získat originální Valentýnskou texturu do profilu, kterou dostanou pouze vylosovaní hlasující. Jinak než soutěží Valentýskou texturu není možné získat a proto si to nenechte ujít.

Pravidla Giveaway:
1) Přihlašte se na svůj trendbook profil a hlasujte, která ze tří Valentýnských textur se vám líbí nejvíce a kterou byste si přáli mít na svém profilu.
2) Jak vyhrát? Jednoduše hlasujte pro texturu, kterou by jste chtěli vyhrát, my pak z hlasů, které se nashromáždily vylosujeme od každé textury jednoho soutěžícího, který texturu dostane. Rozdáme tedy 3 textury - od každé jednu. Například to znamená, že pokud budete hlasovat pro texturu č. 2, dostáváte se do slosování o texturu č. 2. Pokud se stane, že by některá textura neobdržela žádný hlas, nikdo tuto texturu nezíská.
3) Výhra? Výherce obdrží jednu z textur pro kterou hlasoval. Přibude mu v seznamu textur na profilu a bude si ji moct kdykoliv změnit.
4) Hlasovat můžete od 10. 2. do 16. 2. (sobota) do 20:00h. Vítěze první Trendbook Giveaway vyhlásíme v neděli 17. 2. spolu s "TOP Of The Week" na blog.trendbook.cz a na trendbook facebooku.

Tak už na nic nečekejte a hlasujte pro vaši oblíbenou texturu!
Doufáme, že vás bude první Trendbook Giveaway bavit a těšíme se na vaše hlasy.
Vice o pravidlech soutěže zde.

Váš tým Trendbook

10.02.2013 - 11:19 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat