Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Chtěli bychom poděkovat za pozornost, kterou nám věnujete, je to totiž nedávno, co blog.trendbook.cz vznikl a během krátké doby se rekordně rozrostl a my se snažíme ho dělat lepší. A právě spolu s tím, kolik na blog.trendbooku přibylo nových tváří mezi blogerkami, nás napadlo udělat něco víc. Proto jsme se rozhodli pro několik změn a úprav k lepšímu! Kdo si jich ješt nevšiml tak:

1) Přibyly nové profily
Baner už je málo a proto jsme vytvořili jednoduchý, přesto efektivní profil. Nové profily jsou přehledné, každá blogerka si může vyplnit všechny stránky a sociální sítě jejíž je součástí a díky tomu pro potencionální čtenáře je ona i její módní svět snadno dostupný.

2) Nová sekce "Blogy na trendbooku"
Je to samostatná sekce, věnovaná pouze našim blogerkám a jejich novým profilům. Můžete je zde velmi jednoduše vyhledávat a prohlédnout si profily všech, které na blog.trendbooku mají své články.

3) Ilustrace v profilu
Blogerky mají možnost se jinak vyjádřit nebo odlišit, mohou si totiž vybrat z několika ilustrací, které se rovnou objeví na jejich profilu.

My samozřejmě nemůžeme odolat a máme na trendbooku také vlastni profil.

Věříme, že se vám nové profily líbí a že je všechny poctivě prohlédnete. Vše ostatní na blog.trednbooku zůstalo nezměněno a při "starém". Denně se mužete těšit na skvělé články o módě a životním stylu, které pro vás vybíráme. Každou neděli vyhlášujem TOP Of The Week a tedy výběr toho nejlepšího z uplynulého týdne a samozřejmě instagram galerie, která je díky vám opravdu krásná galerie vašich fotek.

Pokud by jste měli jakékoliv dotazy, tak napište rovnou do komentářů pod tento článek, nebo nám napište přes kontaktní formulář. Pokud s námi spolupracujete a ještě jste neobdrželi pozvánku do nového profilu, kontaktujte nás!
Chcete mít váš blog na blog.trendbooku? Napište nám!

Podařilo se díky vám opravit některé nedostatky:
1) Nově nyní můžete do svého profilu přidat odkaz na váš profil fashiolista.
2) Při registraci se některým z vás neuložil text "o vás", to už je opraveno a můžete ho zadat znovu v sekci upravit profil.
3) Pokud si změníte vaše uživatelské jméno například na instagramu, nezapomeňte ho aktualizovat i ve vašem profilu na trendbooku! Jinak vám bohužel na profilu nebude fungovat.

Díky
Tým Trendbook

03.02.2013 - 18:28 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat