Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Vzhledem k blížícím se Vánocům bude určitě fajn pořídit i nějaké hezké dárky za pár korun od autorů šperků či partnerů akce!

Bazar Bar se koná v sobotu 5.11.2016 - Jungmannovo náměstí 767 od 13:00h-18:00h v prostorách ČSOB Inspirace.

 

Prodejců se na akci hlásí celá spousta, a tak jsou velmi pečlivě vybíráni. Přestože ceny mají prodejci dobře rozmyšlené dopředu, určitě se nebudou bránit případnému SMLOUVÁNÍ. Pokud tedy budete mít zájem vystavený kousek opravdu ulovit, doporučuje se oslovit prodejce a domluvit se. Na místě je v každém patře ČSOB Inspirace KABINKA SE ZRCADLY, kde si můžete vše pohodlně zkusit.

 

Akce přináší pokaždé bohatý doprovodný program díky PARTNERŮM. Někteří jsou již stálými spolupracovníky, vždy se však podaří přijít s nějakou novinkou! Tentokrát příchozí čeká hned několik překvapení! Unikátní spojení se během letošního podzimu podařilo vytvořit s Promod, Boutique Française. Pokud se tedy člověk neřadí mezi fanoušky secondhand módy, je možno díky Bazar Baru pořídit perfektní podzimní/zimní look právě v Promod. Oblečení není nutné jen nakupovat nebo prodávat, textil lze v rámci akce i DAROVAT. O správné umístění darů tam, kde je to potřeba, se postará Potex.cz. Z již tradičních služeb jste si pochvalovali především manikúru, úpravu obočí a kadeřnici, a tak tu opět budou pro vás! Abyste si mohli své nákupy naplánovat, doporučujeme se objednat na bazarbar.info@gmail.com. Osvěžit se budete moci v rámci připravovaných výhod v provozovnách Fruitisimo! V prostorách ČSOB Inspirace bude dokonce zřízen Matcha Tea Bar, kde bude k dostání široké spektrum Matcha Tea produktů k okamžité konzumaci i k doplnění domácích zásob.

 

Bazar Baru se může každý zúčastnit jako návštěvník/nakupující nebo jako prodávající (počet prodejních míst je omezen a mizí velmi rychle). Ideální samozřejmě je, pokud se člověk stane prodejcem a zároveň si odnese nějaké hezké kousky pro sebe!

Prodejcům BB poskytuje přívětivé podmínky k prodeji. V případě zájmu účastnit se akce jako prodejce, obraťte se, prosím, na bazarbar.info@gmail.com. Prodávat lze úplně nové, téměř nenošené, ale i nošené věci. Primárně se jedná o dívčí a dámskou módu - bazar oblečení, obuvi, kabelek a dalších doplňků (šperků, pásků apod.).

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!

 

PARTNEŘI AKCE:

ČSOB Inspirace | Promod | Vinted | POTEX.cz | Matcha Tea | Fruitisimo | Salon Angel | Trendbook

 

11.10.2016 - 16:11 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat