Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Někteří z vás už tuší a pro některé je to překvapení, které se jmenuje "Zlaté hvězdy". Jsou to body, které na trendbooku můžete sbírat a také je zde můžete utrácet. Jak a za co? To se dozvíte v tomto článku.

Zlaté hvězdy jsou jedna z nejdůležitějších novinek, které se na trendbooku tento rok objevily. Také jste určitě navštívili naší Galerii prodejců, která se velice brzy rozroste ve veliké tržiště, proto pokud máte zájem, kontaktujte nás a my vás zařadíme do seznamu prodejců.
Zlaté hvězdy jsme pro trendbook připravili především proto, že bychom rádi odměnili ty, kteří trendbook používají pravidelně, proto za některé aktivity na trendbooku dostanete body (Zlaté hvězdy), které můžete následně utratit za zajímavé výhody.

Jak Zlaté hvězdy získat?
Je několik možností jak hvězdy sbírat a časem se tyto možnosti ještě rozšíří. Pamatujte na to, že hvězdy můžete sbírat pouze pokud jste přihlášeni na svém profilu!
1) Za denní navštívení trendbooku + 10
2) Za Váš hlas v anktetě + 20
3) Pokud váš článek obdrží TOP of the WEEK + 30
3) Pokud zaregistrujete svůj blog na Trendbook.cz + 150

Za co můžu Zlaté hvězdy utratit?
Také možnosti, za které lze hvězdy utratit se časem rozšíří.
1) Můžete za den přidat až o 4 vlastní články navíc -30 (za článek)
2) Můžete přesunout vlastní nahraný článek rovnou na úvodní stranu trendbooku -120
3) Můžete si koupit originální texturu z Galerie textur.

Jedna z možností je si také kredity koupit přímo v předpřipravených balíčcích, které najdete v sekci "Jak získat Zlaté hvězdy“. Tuto možnost budou, ale spíše využívat prodejci v trendbook gallerii prodejců, pro které jsou balíčky určeny a budou díky hvězdám moci lépe prodávat své oblečení.

Pokud se chcete opravdu ve Zlatých hvězdách vyznat, podívejte se na naší nápovědu, kde budete vždy vědět, za co se dají získat a za co utratit. Můžete se také těšit na spoustu soutěží, které budou se Zlatými hvězdami souviset. Tak nezapomeňte sledovat náš Facebook pro aktuální informace.

Pro všechny trendblogerky jsme na začátek připravili menší odměnu. 150 Zlatých hvězd, které jsme přidali na váš profil. Teď už je na vás, jestli za nasbírané body posunete váš článek na hlavní stranu, nebo si koupíte originální texturu na váš profil!

Zlaté hvězdy, které nasbíráte, utratíte nebo si koupíte v předpřipraveném balíčku, jsou vždy soukromé a vidíte je pouze vy (a náš tým, který je obsluhuje)!
! V současné době nedoporučujeme kupovat naše balíčky Zlatých hvězd ze Slovenska nebo z ciziny, ale pouze z České republiky ! a to kvůli poplatkům za platbu z ciziny. Tento problém bude brzy vyřešen, jakmile zavedeme možnost platit kartou nebo přes službu PayPal
Stane-li se, že se vám z nějakého důvodu kredity nepřičtou, neodečtou, nebudou fungovat nebo nastane jakýkoliv problém, kontaktujte nás, prosím!

Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

03.05.2013 - 17:03 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat