Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

KDY: SOBOTA 18. 6. 2016 od 13:00 do 18:00

KDE: ČSOB Inspirace, Jungmannovo náměstí 767/6, Praha 1

CO: Bazar oblečení, obuvi, doplňků, tašek, kabelek, šperků a mnohého dalšího

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!

PARTNEŘI AKCE: ČSOB Inspirace | Fruitisimo | Pic Me | Salon Angel | POTEX | Trendbook

LETNÍ NÁKUPY S BAZAR BAREM! Desítka úspěšných Bazar Barů je za námi! Celé sobotní odpoledne si i v létě, po jedenácté, může každý užít v prostorách ČSOB Inspirace. Budeme se těšit společně s prodejci, kteří už vybírají ty nejlepší kousky. Šaty, sukně, trička, tílka, nebudou chybět ani plavky, sluneční brýle, slamáky, plážové tašky…prostě vše, co se během letních dnů může na sebe hodit. Nejen oblečení, ale i obuv, šperky, kabelky a další doplňky budou na místě k dostání.

Akce se může každý zúčastnit jako návštěvník/nakupující nebo jako prodávající. Mezi nákupy se lze osvěžit v kavárně ČSOB Inspirace, kde bude čekat již tradičně speciální menu pro Bazar Bar! V rámci doprovodného programu se určitě nudit nebudete. Opět bude možné dát textil na dobrou věc a pomoct tam, kde je to potřeba. Během celé akce lze darovaný textil nechat u stánku POTEX.cz! Minule se podařilo vybrat přes 300 kg textilu, který byl zaslán maminkám v azylovém bydlení (Společnou cestou) a klientům Sananimu. Samozřejmě s dětskými kousky se nezapomnělo na Klokánek!

„Bazar Bar (BB) je akcí, která má za cíl nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou několikrát do roka vyrazit. Jsem ráda, že k tradici jaro a podzim se připojilo i léto. Myšlenka BB tkví ve spojení nákupů za nízké ceny, jídla, pití a dobré zábavy. Lidé by si neměli jen dobře nakoupit, ale užít si odpoledne, které s BB stráví. Bohatý doprovodný program? Právě to nabízí Bazar Bar!“. Vzpomínku na fajn den získáte díky překvapení od Pic Me! Přijďte se vybavit módními kousky na léto!

 

21.05.2016 - 15:42 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat