Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Nakoupit si nové módní kousky a prodat ty, které už vás nebaví. Navíc za ceny, jež rozhodně nebolí. Tuto možnost budete mít na Jarním Bazar Baru. V dubnu proběhne již desátý Bazar Bar, poprvé však v dvoudenním formátu. „Vzhledem k velkému zájmu prodejců i nakupujících jsem se rozhodla jubilejní desátý Bazar Bar rozložit do dvou dnů. Dvoudenní Bazar Bar je vymyšlen tak, aby pro stejného návštěvníka mělo smysl přijít v sobotu i v neděli,“ popisuje organizátorka Bazar Baru Olí Šlégrová. Uplynulý Podzimní Bazar Bar 2015 navštívilo za jedno odpoledne 800 lidí. Na jaře se návštěvníci nebudou muset tlačit a složitě prodírat ke stánkům, zároveň bude možnost si díky dvěma dnům oblečení v klidu vyzkoušet. Pokud ten správný kousek neobjevíte v sobotu, je možné, že v neděli si již něco hezkého vyberete. Každý den budou totiž na místě jiní prodejci.

V sobotu i neděli bude na první příchozí čekat příjemný welcome drink! Návštěvníci si přijdou na své nejen u prodejců, ale i partnerů akce. K módě na jaro neodmyslitelně patří i stylové tenisky, a tak Botasmania.cz při prezentaci své ryze české handmade kolekce nabídne slevové poukázky v hodnotě 10%. Kdo si neví s módními kombinacemi rady, určitě ocení módní poradkyně Fashion Guard, které se klidně vypraví na nákupy s každým návštěvníkem. Vzorové outfity připomenou nejnovější trendy. Lze prozradit, že na místě bude speciální menu v barvách Bazar Baru, které pro hosty připraví kavárna Era světa. Vitamíny bude možno doplnit díky akcím společnosti Fruitisimo.

Zároveň nebude chybět ani péče z řad kosmetických služeb. V Era světě vznikne i malé kosmetické studio, které zajistí Salon Angel. Za smluvní ceny tak bude možné nechat si upravit obočí či nabarvit řasy. Manikúra včetně lakování nehtů zabere maximálně 20 minut času. Kosmetické poradenství případně diagnostiku pleti zajistí kosmetické poradkyně Yves Rocher. Pro zájemce budou mít připraveny i slevové kupónky na produkty. Jarní Bazar Bar se však neponese jen v duchu oslav. Budeme se snažit v rámci akce být i užiteční a pomoci tam, kde je to třeba. Neprodaný textil bude možné věnovat na dobrou věc díky spolupráci s POTEX, což jistě udělá radost nejen prodejcům.

 

KDY: SOBOTA 2. 4. 2016 od 13:00 do 18:00

NEDĚLE 3. 4. 2016 od 13:00 do 18:00

KDE: Era svět, Jungmannovo náměstí 767/6, Praha 1

CO: Bazar oblečení, obuvi, doplňků, tašek, kabelek, šperků a mnohého dalšího

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!

HLAVNÍ PARTNER AKCE:

Era svět

PARTNEŘI AKCE:

Yves Rocher | Fashion Guard | Fruitisimo | Botasmania | Salon Angel | Víno.cz | POTEX | Trendbook

 

 

04.03.2016 - 19:24 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat