Sdílet

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Projektem #minidyzajn chceme propojit jednotlivé tvůrce s návštěvníky. Přejeme si, aby se návštěvníci inspirovali setkáním s vybranými tvůrci či návrháři, poseděli a poklábosili u kávy či nějakého dortíku. Zkrátka přijďte prožít pohodový den, kdy návštěvník i autor budou mít opět k sobě blíž a zároveň uvnitř pod střechou v pohodlí malé kavárny. V kavárně a kině Ponrepo se na vás bude těšit 19 vybraných tvůrců.” říká Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

 

Návštěvníkům se představí například značka To si piš... a kresli taky, specializující se na diáře, notesy a bloky.Ženy jistě zaujmou šperky od tvůrců Intimity, Lekuca, Simona Kafková, Skynet nebo VITALIA art.  U Rosallie se vyřádí všechny  děti a tatínkové i maminky se pokochají oblečením u značky Respecto. Vivido představí své originální šaty, oblíbené sukně naleznete u značek Black Mountain. Zajímavé kousky oblečení si můžete prohlédnout či nakoupit u značek Anna Jánská, La Klara nebo Pu55ycat. Dámy a slečny jistě neodolají květinovým čelenkám a věncům od La Petit Joie  a doplňkům od Shocho art.Návštěvníci budou moci doplnit své šatníky i o kvalitní kožené kabelky, tašky a batohy od KERTAG. Jana Krejčovská předvede svůj řemeslný um na svých výrobcích z porcelánu s autorskými ilustracemi.

 

Účastnit se bude i “stálice” Dyzajn marketu značka Fraise. V rukách návrhářky Kamily Jahodové vznikají například pohodlné kalhoty na jógu, které nikde jinde nenajdete. “Na minidyzajn se moc těším. Je to nádherná komorní akce, je to, jako kdyby jste měli malou bonboniéru s těmi nejlepšími kousky“, říká Kamila Jahodová.

Zajímavý doprovodný program s názvem Lunapark filmových vynálezů představí i kino Ponrepo, kde se akce koná. Nejen děti se mohou během dne zabavit zhlédnutím krátkých filmů a pohádek, a tak se inspirovat k vytvoření vlastního příběhu na filmovém workshopu, který bude rovněž součástí akce, a hravou formou všechny zájemce zasvětí do tajů kinematografie.

 

Ponrepo #minidyzajn se uskuteční v sobotu 20. února od 12:00 do 19:00 v centru Prahy v kavárně a přilehlých prostorách kina Ponrepo (Bartolomějská 11). Skvělá atmosféra, spousta dobrot a DJ po celý den. Akce je zdarma a dog friendly. 

15.02.2016 - 19:52 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat