Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Kromě 200 designérů vznikne i speciální “obchůdek” DyzajnOFF, ve kterém se představí 23 pečlivě vybraných designérů a tvůrců. “Tato novinka umožňuje zcela novým tvářím na Dyzajn marketu, ne ve světě tvorby a designu, představit se zákazníkům a vyzkoušet tak účast na Dyzajn marketu tak trochu nanečisto za pomoci našeho DyzajnOFFu. Jde o tváře, které znáte třeba jen z Fleru, kde jsou hvězdami, jen třeba nezkoušejí offline prodejní akce.” říká Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

 

V Dyzajn OFFu se představí například značka JARA design specializující se na výrobu minimalistických šperků. Spojují základní geometrické formy se zachováním jejich poměrových vztahů a kompozic. Důležitým prvkem je barevný a tvarový detail. Využívají materiály s odlišnou barevností i vlastnostmi a aplikují nová mechanická spojení. Nejsou to žádní nováčci, ale na Dyzajn marketu nikdy nebyli. Značky Bubak design, Ballu, Bulbul, By myyna, Daníkův bezva krám, DOTS, hanka-k, Jara design, Jou Jou, Loris, Lucita, Lume, ma.ja, Maccii, muhehe, MyFairy, ololo, PAYA, PEPeTO, SarkaS design, Tkalcovna, Vanda&Valerie a We Are BANDsi rovněž připravili to nejlepší ze své tvorby pro DyzajnOFF.

Na Dyzajn marketu Zima se návštěvníci zahřejí u skvělého jídla a pití, o které se postarají například VinCaffé (LaGenovese), bloggerský stánek I love espresso nebo chutné burgry a hotdogy Frank´s. Další novinkou je unikátní  Vánoční speciál, jehož tvůrci připravili kolekci vánočně laděných pochutin, které vás opravdu zachrání pokud jste s výběrem dárků zcela v koncích. Skvělé čaje a čajové speciality si připravil Čajomír.

 

Pro naše nejmenší návštěvníky je opět připravena kreativní zóna nejen pro děti se spoustou workshopů, například kreativní dílna s Papírnou nebo úspěšný crowfundigový projekt Ypsilonie - cesta do vyjmenované země. “Na poslední chvíli se nám podařilo domluvit i překrásný workshop - malování na porcelánové vánoční kouličky s designéry z NALEJTO.” vysvětluje Markéta Štindlová, organizátorka kreativní zóny nejen pro děti.

V rámci doprovodného kulturního programu se návštěvníci mohou těšit na  představení pro děti i dospělé divadelního spolku Damúza, který si připravil představení Deset-dvacet-Sova. Poslední neděli před Štědrým dnem vystoupí například i Dětská opera Praha nebo kapela Johnny Cash &  Tennessee rollers.

 

16.12.2015 - 21:16 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat