Přihlásit se

Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Máte program na tento víkend? Pokud ne, neměli byste si nechat ujít podzimní Dyzajn market, který se uskuteční  již tradičně na piazzetě Národního Divadla a nově i v Nerudově ulici v rámci projektu filmového muzea NaFilM, 19. a 20. září 2015 od 10:00 do 19:00. Akce je zdarma, bezbariérová a dog-friendly.

Organizátoři Dyzajn marketu Podzim si pro své mužské návštěvníky připravili speciální Pánskou sekci. “Každý Dyzajn market se účastní designéři a značky, kteří se ve své tvorbě specializují jen muže. Vybrali jsme z nich ty nejlepší a umístili je do Pánské sekce. Chceme, aby se muži na Dyzajn marketu Podzim cítili pohodlně a mohli si tak celý market užít podle svého,” vysvětluje Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

V Pánské sekci se představí  značky BeWooden, Krispol Store a Krispol Shoes, John & Paul, Echt kovář, Skoba, Time Wood, Algebra Fashion, TRUEMAN a Pera Novák. Muži zde najdou vše od motýlků, košil, diářů, nožů, psacích potřeb až po kvalitní boty české výroby. “Čeští muži čím dále tím více chápou, že oblečení a doplňky jim pomohou podtrhnout svou osobnost a odlišit se. I proto neustále roste poptávka po lokální značkách specializující se právě na muže,” doplňuje spoluzakladatel značek Krispol Store a Krispol Shoes Tomáš Myler.

Dyzajn market Podzim nabídne i skvělé jídlo a pití, o které se postarají například VinCaffé (LaGenovese), Upekla, Café Buddha, nebo burgry Frank´s. Na své si přijdou vegetariáni i milovníci raw.

18.09.2015 - 10:57 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat