Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Máte program na tento víkend? Pokud ne, neměli byste si nechat ujít podzimní Dyzajn market, který se uskuteční  již tradičně na piazzetě Národního Divadla a nově i v Nerudově ulici v rámci projektu filmového muzea NaFilM, 19. a 20. září 2015 od 10:00 do 19:00. Akce je zdarma, bezbariérová a dog-friendly.

Organizátoři Dyzajn marketu Podzim si pro své mužské návštěvníky připravili speciální Pánskou sekci. “Každý Dyzajn market se účastní designéři a značky, kteří se ve své tvorbě specializují jen muže. Vybrali jsme z nich ty nejlepší a umístili je do Pánské sekce. Chceme, aby se muži na Dyzajn marketu Podzim cítili pohodlně a mohli si tak celý market užít podle svého,” vysvětluje Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

V Pánské sekci se představí  značky BeWooden, Krispol Store a Krispol Shoes, John & Paul, Echt kovář, Skoba, Time Wood, Algebra Fashion, TRUEMAN a Pera Novák. Muži zde najdou vše od motýlků, košil, diářů, nožů, psacích potřeb až po kvalitní boty české výroby. “Čeští muži čím dále tím více chápou, že oblečení a doplňky jim pomohou podtrhnout svou osobnost a odlišit se. I proto neustále roste poptávka po lokální značkách specializující se právě na muže,” doplňuje spoluzakladatel značek Krispol Store a Krispol Shoes Tomáš Myler.

Dyzajn market Podzim nabídne i skvělé jídlo a pití, o které se postarají například VinCaffé (LaGenovese), Upekla, Café Buddha, nebo burgry Frank´s. Na své si přijdou vegetariáni i milovníci raw.

18.09.2015 - 10:57 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat