Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Jarní Bazar Bar je nenávratně za námi. Trendbook u této akce samozřejmě nemohl chybět a nyní vám přináší reportáž o celém dění.

V pořadí sedmý Bazar Bar se konal v prostorách Era Svět na Jungmannově náměstí v Praze. Akce přilákala stovky návštěvníků, kteří si mohli ve třech patrech této krásné a prosvětlené budovy nakoupit zajímavé kousky do svého šatníku, obuv, doplňky a třeba si
i nechat poradit v oblasti zdravé výživy a kosmetiky. 

 



Již od časného rána se prostor hemžil prodejci, kteří si chystali své stánky, aby hned úderem desáté hodiny mohli uvítat první návštěvníky. Chvíli po zahájení akce se začali shromažďovat největší nadšenci, aby jim neunikly ty nejlepší kousky.

Ve stejnou dobu se též konal brunch pro bloggerky, které si mohly vybrat z dobrot připravené  barem v Era Svět, dále od organizátorky obdržely uvítací welcome drink a dárečky od partnerů celé akce. 





Svou první návštěvu Bazar Baru si užila fashion bloggerka Oliwye Soukupová (blog Everyday-Runaway) a také zde sehnala hned tři nové přírůstky do jejího šatníku. Podruhé, a rozhodně ne naposledy, navštívila akci i Flosii (blog Writteninthedestiny).

Svou novou kolekci tašek zde představila Nikola Čechová, autorka blogu Shopaholic Nicol. Ta se nám svěřila, že nápad vytvořit vlastní tašky měla v hlavě už delší dobu, ale až teď se vše podařilo dotáhnout do zdárného konce. V současnosti má už plány na další kolekci, nechejme se překvapit:)

 



Nikol udělalo velkou radost, že si její tašky kupovaly i ti, kteří neznají její youtube kanál a "prostě" se jim líbil jejich design. Ve volné chvíli se i ona vrhla do reje nákupů a šla si ukořistit něco pěkného. Vítězem se staly hořčičné šaty s límečkem. 

Kromě Nikol si své místo na akci zamluvilo více než 30 prodejkyň. Holky byly z průběhu akce nadšené, pochvalovaly si skvělé prostory a celkovou atmosféru. Třeba slečna Adéla si celý den opravdu užila a uvítala by co nejdřív další Bazar Bar, stále se jí věci totiž nemohou vejít do šatníku:), Jana se zúčastnila dokonce už po čtvrté a tentokrát s sebou přivedla i kamarádky, protože je nápad ohledně celé akce velmi zaujal. Při nakupování jste se mohli zastavit také u Ami, která neprodávala své oblečení, nýbrž krásné, vlastnoručně vyráběné prstýnky, náhrdelníky a přívěsky.

 



O nevšední zážitek návštěvníků i kolemjdoucích se postaraly členky taneční skupiny Out of Bounds. Na volném prostranství před budovou Era Svět dvakrát vystoupily s choreografií na motivy Spice girls a za svou show sklidily velký potlesk.

 



Po celou dobu byla přítomna i profesionální vizážistka Simona Votavová s kolegyní. U jejich stolečku plného kosmetiky se dámy mohly dozvědět informace o tom, jak mají pečovat o svou pleť a též se mohly nechat nalíčit a dopřát si tím chvíli relaxace při náročném vybírání nových věcí.

 



Od začátku až do konce mezi návštěvníky "poletovala" vždy usměvavá a pozitivně naladěná organizátorka Veronika Weef Šubrtová (blog Weef’s World), která ochotně odpovídala na všechny dotazy a také si sama udělala radost malým nákupem. V závěru nám poskytla rozhovor, který se v blízké době objeví na našich stránkách.


Celá akce se nesla ve velmi přátelském a pohodovém duchu. Veronice a všem partnerům děkujeme  za možnost strávit den v takto příjemném prostředí a už se těšíme na další Bazar Bar!





13.04.2015 - 15:18 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat