Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Není již potřeba moc představovat, jedná se totiž už o v pořadí šestý BAZAR BAR! Nově v naprosto originálním prostoru USB media kousek od Národní třídy s výhledem na celou Prahu! Čeká na Vás opět halda oblečení, šperků, doplňků, obuvi, kosmetiky, tašek a mnohého dalšího. Nemine Vás tombola plná originálních cen, sladké i slané dobroty od Markétiny Cukrárny, speciální drinky od Drink On, chill out zóna s možností si zahrát fotbálek, ping pong, minigolf a večer si užít nezapomenutelný mejdan za hudebního doprovodu DJe Dplx a hostů.

 

 

"Bazar Bar je akcí, která má zájem nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou vyrazit a za velmi nízké ceny obnovit svůj šatník. Chceme, aby si lidé nakoupili, ale zároveň se dobře bavili. Možnost nakupovat se sklenkou alkoholu v ruce, zakousnout u toho něco dobrého, odskočit si do chill out zóny zahrát fotbálek, kochat se výhledem na celou Prahu nebo si užít mejdan díky skvělým DJs. To nabízí Bazar Bar!

Myslíme ale také na ty, kteří se chtějí různých módních kousků zbavit. Těm nabízíme přívětivé podmínky, za kterých se mohou účastnit jako prodejci. Prodávat mohou ale i ti, kteří mají zájem nabídnout výrobky vlastní tvorby."

Komentuje celou akci organizátorka Veronika Šubrtová (Weef)

  

 

V rámci programu bude pro návštěvníky připravena tombola plná hodnotných cen:

- USB disky od USB media
- balíčky od ŽENY s.r.o.
- kus něčeho dobrého na zub od Markétiny cukrárny o pozornost od Drink On

 

KDY: Sobota 1. listopadu 2014 od 14:00 do 19:00, od 20:00 DJ Dplx & Guests

KDE: Nově se Bazar Bar bude konat v naprosto originálním prostoru firmy USB media sídlící kousek od Národní třídy. USB media, Opatovická 18

CO: Bazar oblečení, obuvi, doplňků, šperků a mnohého dalšího

 

12.10.2014 - 13:10 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat