Vítejte na Trendbooku, Přihlásit nebo Zaregistrovat

Hlasujte v outfit gallery o nejlepší letní outfit!

 

Ve čtvrtek 25. září proběhne v prostorách střešního apartmánu v Millenium Plaza Celnice v Praze první exkluzivní pop-up RMX party. Pozvaní hosté si zde budou moci nakombinovat nový šatník a najít vlastní unikátní look! Své služby zdarma nabídne studio Cosmetic Care Clinic, jehož profesionální tým nabídne make-up a hairstyling. A profesionální módní fotograf Váš nový styl hned zdokumentuje! Na projekcích pak budou ke shlédnutí aktuální kampaně FSHNRMX pro podzimní kolekce. Svoji účast přislíbily známé osobnosti domácí módní scény, včetně redaktorek z lifestylových časopisů jako Harper's Bazaar, Cosmopolitan atd.

Trendbook je mediálním partnerem celé akce, a proto Vám přinášíme skvělou příležitost se na pop-up podívat. Soutěžíme totiž o nejlepší letní outfit! Na náš email team@trendbook.cz pošlete fotku Vašeho nejlepšího letního outfitu do 18.září (včetně).

My je vystavíme v naší outfit galerii, kde bude možné následujících 5 dní hlasovat. Vítěze s největším počtem hlasů oznámíme 23.září. Ten se zúčastní exkluzivního FSHNRMX pop-upu v prostorách střešního apartmánu v Millenium Plaza 25.září pod záštitou Trendbooku.

Druhý v pořadí obdrží 500 Zlatých Hvězd na svůj Trendbook profil!

  

 

FSHNRMX chápe potřeby zákazníků si kupované zboží osobně vyzkoušet, a proto pravidelně organizuje zážitkové pop-up eventy na netradičních místech, kde mohou klienti nejen vyzkoušet nabízené produkty, ale také využít zdarma odborné konzultace v oblasti módy, či služeb profesionálních make-up a vlasových stylistů.

Sortiment produktů nabízí dámské a pánské oblečení, boty, kabelky, šperky, doplňky, brýle, hodinky, a další pečlivě vytříděné luxusní či stylové zboží od známých či privátních značek. Základem služeb je e-shop, zákaznicím ale také nabízí individuální služby jako osobní styling, poradenství v oblasti módních a lifestylových trendů, blog a prostor pro výměnu zkušeností uživatelů. Díky tomu poskytuje klientům komplexní možnost objevit a definovat si vlastní styl, změnit vnímání módy jako takové, a vyjádřit sebe sama s důrazem na nalezení a zdůraznění vlastní jedinečnosti.

Unikátní funkcí eshopu je možnost sjednávat cenu. Pakliže se Vám líbí nabízené zboží, ale máte jinou představu o jeho ceně, můžete navrhnout alternativní prodejní cenu, o které budete následně jednat. FSHNRMX dokazuje při kombinacích mainstreamových, designerských či luxusních značek, že v oblasti módy neexistují žádné limity a boří mýty módního světa. Nabízené produkty jsou z posledních módních kolekcí, v perfektním stavu, a současně nadčasové. Klientům otevírají přístup k mnohdy nedostupným produktům za bezkonkurenční ceny.

  

 

 

Pravidla soutěže se mohou během jejího průběhu měnit a více informací k nim najdete zde.

Tým Trendbook facebook / instagram / twitter

 

 

14.09.2014 - 11:47 | Autor: Trendbook

Příspěvky co by Vás mohli zajímat